Bérlés

eBikecity

Bérelj elektromos kerékpárt vagy rollert a Fertő-tó környékén kiránduláshoz, túrázáshoz, munkába járáshoz, vagy csak úgy kipróbálni!

Az Ebike Citynél prémium modellek széles választéka vár, válogathatsz különböző kategóriák, színek és méretek közt, így biztosan megtalálod a céljaidnak leginkább megfelelő darabot. 

Miért ajánljuk a bérlést?

  • megtapasztalhatod az e-bike élményt, olyan lesz, mintha egy napra Teslát bérelnél
  • ideális választás, ha csak néhány napig van szükséged kerékpárra a nyaralás ideje alatt
  • pár ezer forintért kipróbálhatod a prémium e-bike-okat és megbizonyosodhatsz róla, hogy valóban neked szánták
  • nem kell foglalkoznod saját biciklid szállításával, hiszen megkapod helyben
  • Sopron környékén el is szállítjuk a szállásodhoz
  • a kerékpárok a bérlés időtartama alatt bárhova szállíthatók

Ismerd meg a kerékpározás magasabb szintjét, és gördülj a határtalanba!

Üzletünk nyitvatartása:

Hétfőtől - péntekig:
9:00-18:00

Szombaton:
8:00-18:00

Vasárnap

9:00-18:00

Bérelni szeretnék!

E-bike bérlés Sopronban és környékén

Szeretnétek körbetekerni a Fertő-tavat, de nem mindenki vállalna be ekkora távot? Az aktív nyaralások híve vagy, de sehogy sem tudod megoldani a bicikli szállítását? Kipróbálnál valami egészen újat és menőt?

Akkor az elektromos kerékpárt neked találták ki!


Mostantól nem kell azon aggódni, hogy szétszakadozik a társaság a biciklitúrák során. Az e-bike alkalmat ad minden korosztályú és edzettségű személynek arra, hogy aktívan és hasznosan tölthesse kikapcsolódásra szánt idejét. Ráadásul a szabadban, a lenyűgöző Fertő tájon, a szerettei körében. 

eBikecity

Prémium elektromos kerékpár a határtalan élményért

Nálunk nem is akármilyen kerékpárokat tudsz kipróbálni. Kizárólag prémium minőségű, Bosch motoros modellekről van szó, amelyekben 100%-ig megbízhatsz.

Ezek nyomatékszenzoros kialakításúak, tehát a rásegítéshez aktív tekerést és nyomást igényelnek. Ez is arról gondoskodik, hogy a mozgásforma megőrizze aktív mivoltát. A közös nyaralás ugyanúgy mozgalmas és élményekkel teli lesz, szükség esetén egy kis könnyebbséggel

Mivel a rásegítés mértékét is szabályozni tudod, tényleg nem kell attól tartanod, hogy a biciklizés lényege elveszik. Sőt, az e-bike csak még szélesebbre tárja a kerékpározás kapuját. Hosszabb, változatosabb túrákat szervezhetsz, és egy újfajta módon feszegetheted a határaidat.

Fedezd fel a Fertő tájat e-bikeon!

Oldalunkon több féle környékbeli útvonalat is megtalálsz, amelyekhez nincs szükség idegenvezetőre, csupán a kerékpárokra - azokat meg bízd csak ránk!

Ha nagyobb csoporttal jössz, kedvezménnyel is megköszönjük bizalmatokat, több napos bérlés esetén pedig töltőt is tudunk biztosítani a biciklikhez. Az átvétellel sem kell vesződnötök, Sopron 30 km-es körzetében ingyen kiszállítjuk a bérelt darabokat.

Ha a kaland után megtetszett a elektromos kerékpárok világa, huzamosabb ideig is tudsz nálunk bérelni, és várunk soproni e-bike outletünkben is!

Elektromos roller bérlés Sopronban és környékén

Szerinted is menők az elektromos rollerek? Szeretnél csak felpattanni egyre és csak suhanni vele?

Mindegy, hogy még sosem mentél e-rollerrel, és szeretnéd kipróbálni, vagy csak újra megtapasztalnád ezt a fergeteges élményt, nálunk jó helyen jársz.

Hogyan képzeld el az elektromos rollerezést?

Megtalálod valahol a gyaloglás és a biciklizés közt félúton, mégis mindkettő közlekedési forma előnyeit kihasználva. Elérheted az akár 30 km/h sebességet, induláskor pedig egy pillanatra űrhajóba is képzelheted magad, hiszen egyetlen kar meghúzásával szinte az égbe repülsz. Mehetsz járdán, könnyen felviheted a buszra, vonatra, de rövid idő alatt nagy távokat tudsz vele megtenni. Ha mindezek után sem kaptál hozzá kedvet, lehet, hogy téged jobban vonz az e-bike? Aggodalomra semmi ok, nálunk tudsz bérelni bringát is!

Ha pedig a roller mellett döntöttél, nézegess kínálatunkban, és válaszd ki azt a modellt, amivel szívesen átszelnéd a várost!

eBikecity
eBikecity

Kiegészítők

Nem kell máshová menned, ha szükséged van az elektromos biciklizéshez, vagy rollerezéshez bármiféle kiegészítőre, megtalálsz mindent egy helyen.

Bérelj nálunk e-bikeot, és biztosítunk minden olyan eszközt, amivel teljes és maximálisan biztonságos lesz a járműhasználat. Bukósisak, több napos bérlés esetén töltő, és számos egyéb kiegészítő a rendelkezésedre áll, így tényleg semmi nem állhat az utadba!

Megnézem a bérelhető kiegészítőket!