Bemutatkozás

2000 óta foglalkozunk helyi családi vállalkozásként kerékpárok szervizelésével, bérbe adásával és forgalmazásával. Már több, mint 2 évtizede a kerékpároknak szenteljük mindennapjainkat, 2011-ben pedig részt vettünk a Fertőszéplaki Sportkör Kerékpár Szakosztályának megalapításában.

Hisszük, hogy ezzel a mozgásformával csak nyerni tudsz. A rendszeres kerékpározás hozzájárul a keringés gondtalan működéséhez, ideális mozgásforma minden korosztályú és testfelépítésű embernek, remek alkalmat nyújt családoknak és barátoknak a közös túrázásra, ráadásul környezetünkre sincs negatív hatással.

A biciklizés számtalan jótékony hatását és általa kínált lehetőségeket szerettük volna felső szintre emelni. Így jutottak el hozzánk is az elektromos kerékpárok. Akár barátaiddal, akár a pároddal, vagy gyermekeid, szüleid társaságában szeretnéd felfedezni a Fertő táj természeti kincseit, az eBikeCity-vel aggodalmak nélkül megteheted.

Hiszen ez a küldetésünk. Eljuttatni mindenki számára a kerékpározás teljes körű élményét. És még annál is többet. Nem kell tartanotok attól, hogy valaki lemarad, sokkal hosszabb távra is eljuthattok, mégis aktív pihenést tölthettek el, együtt.

Próbáljátok ki, milyen érzés eltölteni egy napot a kerékpárok Tesláján, és ha igazán beleszerettek, várunk titeket vadonatúj outlet üzletünkben, ahol nem csak új, de jó állapotú használt modellek közül is válogathattok. Mert a kerékpározás mindenkié!

Kapcsolat