E-bike bérlés Sopronban és környékén

Szeretnétek körbetekerni a Fertő-tavat, de nem mindenki vállalna be ekkora távot? Az aktív nyaralások híve vagy, de sehogy sem tudod megoldani a bicikli szállítását? Kipróbálnál valami egészen újat és menőt?

Akkor az elektromos kerékpárt neked találták ki!

Mostantól nem kell azon aggódni, hogy szétszakadozik a társaság a biciklitúrák során. Az e-bike alkalmat ad minden korosztályú és edzettségű személynek arra, hogy aktívan és hasznosan tölthesse kikapcsolódásra szánt idejét. Ráadásul a szabadban, a lenyűgöző Fertő tájon, a szerettei körében.

Prémium elektromos kerékpár a határtalan élményért

Nálunk nem is akármilyen kerékpárokat tudsz kipróbálni. Kizárólag prémium minőségű, Bosch motoros modellekről van szó, amelyekben 100%-ig megbízhatsz.

Ezek nyomatékszenzoros kialakításúak, tehát a rásegítéshez aktív tekerést és nyomást igényelnek. Ez is arról gondoskodik, hogy a mozgásforma megőrizze aktív mivoltát. A közös nyaralás ugyanúgy mozgalmas és élményekkel teli lesz, szükség esetén egy kis könnyebbséggel.

Mivel a rásegítés mértékét is szabályozni tudod, tényleg nem kell attól tartanod, hogy a biciklizés lényege elveszik. Sőt, az e-bike csak még szélesebbre tárja a kerékpározás kapuját. Hosszabb, változatosabb túrákat szervezhetsz, és egy újfajta módon feszegetheted a határaidat.

Fedezd fel a Fertő tájat e-bikeon!

Oldalunkon több féle környékbeli útvonalat is megtalálsz, amelyekhez nincs szükség idegenvezetőre, csupán a kerékpárokra - azokat meg bízd csak ránk!

Ha nagyobb csoporttal jössz, kedvezménnyel is megköszönjük bizalmatokat, több napos bérlés esetén pedig töltőt is tudunk biztosítani a biciklikhez. Az átvétellel sem kell vesződnötök, Sopron 30 km-es körzetében ingyen kiszállítjuk a bérelt darabokat.

Ha a kaland után megtetszett a elektromos kerékpárok világa, huzamosabb ideig is tudsz nálunk bérelni, és várunk soproni e-bike outletünkben is!


Hívás